Usein kysytyt kysymykset

Ota yhteyttä ›

Onko työllä takuu ja kuinka pitkä?

Myönnämme pinnoitukselle 2 vuoden takuun ja jos asiakas noudattaa urakoitsijalta saamiaan huolto-ohjeita takuu on 5 vuotta, käyttämillämme tuotteilla on valmistajan myöntämä takuu.

Kannattaako katto pinnoittaa?

Yksinkertaisesti KYLLÄ! Katon puhdistus ja pinnoitus antaa katolle rutkasti käyttöikää lisää. Jotkut uskaltavat luvata jopa 20 vuotta mutta me puhumme jopa 15 vuodesta, sillä kestävyyteen vaikuttavat monet tekijät mm. asutaanko lähellä puustoa vai kaupungissa, kuinka kattoa huolletaan ja pidetään puhtaana sekä nämä meidän sää olosuhteet, jotka saattavat olla hyvinkin vaihtelevia.

Maksaako, jos pyydän teiltä tarkastuskäynnin?

Ei maksa, tarkastuskäynti on palvelua, jonka haluamme asiakkaillemme antaa siitä huolimatta, että hän päätyy toiseen yritykseen tekemään työn.

Teettekö kattojen huoltoa?

Kyllä teemme, meiltä voit tilata katon ja rännien puhdistuksen ja tarvittaessa myös pesun. Katto saattaa nimittäin vaatia pesua lian irti saamikseksi, jotta pinta pysyisi mahdollisimman pitkään hyvänä. Pesun yhteydessä levitämme myös sammalestoaineen (tiilikatto) , sammalkasvustoa ehkäisemään. Huolto käynnillä myös tarkistamme ja vaihdamme mahdolliset rikkoutuneet tiilet ja jos asiakkaalla itsellään ei tiiliä ole on näitä mahdollisuus myös meiltä ostaa. Peltikatolla tarkistamme katteen kunnon ja jos havaitsemme hilseilyä/ruostetta keskustelemme tarvittavista toimenpiteistä asiakkaan kanssa. Em. lisäksi tarkistamme kattoturvatuotteiden kunnon ja kiinnityksen.

Olen ajatellut vaihtaa auto-tallin oven nosto-oveen, mitä teen?

Pyydä meiltä käynti, mittaamme oven ja kerromme vaihtoehdoista sinulle. Mikäli haluatte meiltä tarjouksen Hörmann ovista, teemme teille tarjouksen.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita