Huopakaton pesu ja puhdistus

Kysy meiltä lisää ›

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Porvoo, Kotka, Lahti, Hämeenlinna

Huopakaton pesu asiantuntijan toimesta

Huopakaton pesu on välttämätön osa katon ylläpitoa. AH Work Oy tarjoaa huopakaton pesua pääkaupunkiseudulla sekä Päijät- ja Kanta-Hämeessä. Anna meidän huolehtia kattosi puhtaudesta!

Huopakaton puhdistus on tärkeää, jotta se säilyy hyvässä kunnossa ja kestää Suomen vaihtelevat sääolosuhteet. Tarjoamme asiantuntevaa huopakaton pesua, joka poistaa sammaleen, lian ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti. Toimimme mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla varmistaen, että huopakattosi pysyy puhtaana ja kestävä. Pesu parantaa huopakaton ulkonäköä ja pidentää sen käyttöikää merkittävästi.

Laadukas huopakaton pesu

Huopakaton pesu on tärkeä osa sen huoltoa ja ylläpitoa. Huopakaton säännöllinen puhdistus estää kasvustojen ja lian kertymisen, jotka voivat aiheuttaa vakavia vaurioita katolle. AH Work Oy:n ammattilaiset käyttävät huopakaton pesussa turvallisia ja ympäristöystävällisiä menetelmiä, jotka takaavat kattosi perusteellisen puhdistuksen ilman vahinkoa ja jotka varmistavat kattosi pitkän käyttöiän. Sammaleen ja lian poisto parantaa huopakaton ulkonäköä ja suojaa sitä kosteuden aiheuttamilta vaurioilta. Säännöllinen huolto ja pesu ovat investointi, joka maksaa itsensä takaisin pitkällä aikavälillä ja varmistaa, että kattosi säilyy hyvässä kunnossa ja kestää pitkään. Palvelemme yksityisasiakkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous huopakaton pesupalveluistamme!

AH Work Oy:n asiantuntijat varmistavat, että kattosi pysyy puhtaana ja hyvinvoivana käyttäen vain parhaita menetelmiä ja välineitä. Katto pestään korkeapainepesurilla, joka irrottaa lian tehokkaasti.  Sen jälkeen katto pinnoitetaan Plastimul High Flex Plus -massalla, jos se katsotaan tarpeelliseksi. Massa antaa katolle kestävän ja vettä läpäisemättömän pinnan.

Palvelumme ovat saatavilla mm. Helsingissä, Espoossa, Vantaalla sekä kehyskuntien alueilla, Päijät-Hämeessä ja Kanta-Hämeessä. Ota yhteyttä ja varmista kattosi pitkäikäisyys ja hyvä kunto asiantuntevilla palveluillamme!

Kysy palvelustamme lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita