Ammattitaitoista tiilikaton pesua

Tiedustele lisää ›

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Porvoo, Kotka, Lahti, Hämeenlinna

Tiilikaton pesu ja sen hyödyt

Tiilikaton pesu on olennainen osa kattosi huoltoa. AH Work Oy tarjoaa laadukasta tiilikaton pesua Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla. Anna meidän pitää huolta kattosi kunnosta!

Tiilikatto vaatii säännöllistä puhdistusta säilyäkseen hyvässä kunnossa. AH Work Oy tarjoaa ammattitaitoista tiilikaton pesua, joka poistaa sammaleen, lian ja muut epäpuhtaudet tehokkaasti. Pesu pidentää tiilikaton käyttöikää ja parantaa sen ulkonäköä merkittävästi. Toimimme pääkaupunkiseudulla ja lähialueilla varmistaen, että tiilikattosi saa parasta mahdollista hoitoa.

Tiilikaton pesu ei ainoastaan paranna katon ulkonäköä, vaan se myös suojaa kattoa vaurioilta. Sammal ja jäkälä voivat kerätä kosteutta, mikä voi johtaa tiilien rapautumiseen ja halkeiluun. Käytämme tehokkaita, mutta hellävaraisia puhdistusmenetelmiä, jotka varmistavat, että tiilikattosi pysyy kunnossa pitkään. Säännöllinen pesu ehkäisee kattovaurioita, mikä säästää pitkällä aikavälillä rahaa sekä estää myös lian kertymisen, joka voi tukkia kattokaivot ja vesikourut, aiheuttaen veden valumista väärin. Kun tiilikatto on pesty, se voidaan myös pinnoittaa parhaimmat tuloksen aikaansaamiseksi. Palveluihimme luottavat niin yksityisasiakkaat kuin taloyhtiötkin Helsingissä, Espoossa, Vantaalla ja lähialueilla sekä Kotkan, Lahden ja Hämeenlinnan seuduilla. 

Tiilikaton pesu maksaa itsensä takaisin

Tiilikaton pesu on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. AH Work Oy tarjoaa kilpailukykyiset hinnat ja joustavat palvelupaketit, jotka sopivat kaikenlaisille kiinteistöille. Olipa kyseessä omakotitalo, rivitalo tai kerrostalo, meiltä saat kattopesupalvelut, jotka pitävät kattosi puhtaana ja hyvässä kunnossa vuosien ajan. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tiilikaton pesusta jo tänään!

Pyydä lisätietoja ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita