Huopakaton pinnoitus

Ota yhteyttä ›

Helsinki, Espoo, Vantaa, Kerava, Tuusula, Mäntsälä, Sipoo, Järvenpää, Porvoo, Kotka, Lahti, Hämeenlinna

Anna kattosi loistaa: Huopakaton pinnoitus laadukkaasti

Onko huopakatollasi ”makkaroita” tai alkavatko saumat irvistää? Pinta on kulahtanut, ehkä joitakin halkeamiakin nähtävissä?

Ei huolta! Tiesitkö, että hyvinkin kuluneita huopakattoja voidaan pestä ja pinnoittaa, jolloin katolle annetaan lisää elinkaarta jopa 10 vuotta ja säännöllisillä huolloilla paljonkin enemmän. Käyttämämme tuotetta Plastimul High Flex Plus – bitumikermikattojen huoltopinnoite ja tiivistysmassaa, joka on kehitetty erityisesti huopakattojen tiivistämiseen ja pinnoittamiseen

Edut

  • UV-suojattu
  • Hyvä murtovenymä 700 %
  • Broof(t2) paloluokitus

Tekniset ominaisuudet

Plastimul High Flex Plus on liuotinvapaa massa, joka on valmistettu bitumi-vesiemulsiosta. Kuivuttuaan Plastimul High Flex Plus muodostaa elastisen vesitiiviin pinnan, jota ei tarvitse suojata UV-säteilyltä levittämisen jälkeen ja, joka ei emulgoidu uudelleen pitkäaikaisessakaan kosketuksessa veden kanssa. Plastimul High Flex Plus täyttää standardin EN 15814 maanalaisten rakenteiden vedeneristykseen käytettäville polymeerimodifioiduille paksuille bitumisille vedeneristeille asettamat vaatimukset. Plastimul High Flex Plus -pinnoitteen radonkaasun diffuusiokerroin on 6,98 · 10-13 m2 s-1, joten se on hyväksytty myös passiiviseksi radonsuluksi.

Huopakaton pinnoitus pähkinänkuoressa:

Huopakaton kunto kartoitetaan ennen työn aloittamista. Mahdolliset ”makkarat” avataan ja liimataan kiinni, irtonaiset saumakohdat tiivistetään sekä muuta tiivistämistä vaativat kohdat korjataan. Katto pestään korkeapainepesurilla, joka irrottaa lian tehokkaasti. Katto pinnoitetaan Plastimul High Flex Plus massalla, joka antaa katolle kestävän ja vettä läpäisemättömän pinnan.

Massan väri on musta.

Pinnoitamme tiilikatot, peltikatot sekä muut kattotyypit, myös suurten kohteiden, kuten tallien, hallien ja muiden vastaavien katot. Pyydä meiltä ilmainen kartoituskäynti! Siinä selviää hinnan lisäksi, onko katto pinnoituskelpoinen tai riittäisikö sille ehkä jopa pelkkä pesu!

Meiltä saat aina rehdin arvion tarvittavista huoltotöistä. Palvelemme Tuusulan, Helsingin, Vantaan ja muun pääkaupunkiseudun sekä kehyskuntien alueilla sekä Päijät-Hämeellä ja Kanta-Hämeellä.

Ota yhteyttä

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita